Zařízení interiéru Apartmán Donovaly

MSJ referencia Apartmán Donovaly

Zařízení interiéru Apartmán Donovaly

Popis projektu: Hlavní myšlenkou tohoto projektu bylo vnést do apartmánu v nádherné horské oblasti prostor vhodný pro relaxaci a odpočinek s nádechem přírody, s ohledem na dostatek úložného prostoru a komfortního uložení různých sportovních potřeb. Klient kladl důraz na použití kvalitních a trvanlivých materiálů v kombinaci s příjemným designem, který navodí pohodovou atmosféru vhodnou pro plnohodnotný odpočinek.
Návrh interiéru zahrnoval řešení komplexní rekonstrukce 2-pokojového apartmánu v hotelu Residence, zakreslení dispozice, návrh a modelování 3D modelů nábytku a prostoru, 3D vizualizace interiéru a také výkresovou dokumentaci pro stavební a interiérové úpravy.
Realizace zahrnovala komplexní návrh v souladu s požadavky klienta a výchozí myšlenkou, vyklízení a odstranění původního zařízení, drobnou úpravu elektrických rozvodů, rozvodů vody, přípravu podkladu podlahy, výběr a pokládku laminátové podlahové krytiny, vymalování prostoru bílou oděru-odolnou barvou, dodání a montáž laminátových dveří zárubní. Realizace také zahrnovala návrh, dodání a montáž atypových vestavěných prvků, jako například šatní skříně, zařízení vstupní chodby, koupelny, ale také na míru navrženou kuchyňskou linku a dodání spotřebičů. Obývací místnost a ložnice byly doplněny o obkladové stěny, které celý prostor zcelily a zútulnily. Prostor koupelny byl navržen tak, aby se do původního zařízení dělaly minimální úpravy. Původní nábytek a umyvadlo nahradilo nové zařízení, které nabízí řadu úložného prostoru. Vestavěné prvky byly doplněny o kvalitní sólo prvky, jako například komody UNIKA, konferenční a jídelní stůl TWINS, pohodlné jídelní židle DIXON, či nadčasová sedací souprava SERENA, která nabízí velkorysý prostor pro relaxaci. Dominantou ložnice je postel DOROTHY s úložným prostorem a pohodlným vysokým čelem. Jako příležitostné spaní slouží křeslo MONIKA s KING roztahovacím mechanismem. Celý interiér byl s citem doplněn kvalitním black-outem a záclonou. Příjemnou atmosféru vnesla jemně zvolená svítidla a detaily v podobě zrcadel a příjemných dekorací.

Místo: Donovaly
Rok: 2019
Návrh a realizace: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.
Designér: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /data/5/5/558b928d-00c2-4770-8506-02ea957e1b73/msj.cz/web/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241