Zařízení interiéru rezidence

MSJ referencia súkromná rezidencia

Zařízení interiéru rodinné rezidence.

Popis: Interiér rodinné rezidence v Kováčové je jasným důkazem toho, že uvědomělý výběr kvalitních materiálů a prvků dokáže vytvořit elegantní, a hlavně praktický domov pro mladou rodinu.

Potřeby investorů, a hlavně kladený důraz na komfortní ležoviště, byly přetaveny do reálné podoby se sedačkou LUNA v kvalitní hovězí mořené kůži, která je nenáročná na údržbu iu malých dětiček. Sedací souprava je doplněna exkluzivním stolkem PRAG s ručně vyřezávanými ornamenty na koženém potahu. Tento typ zpracování kůže se opakuje také na dekoračních polštářích, které spolu s kvalitním kobercem dodávají obývacímu pokoji teplo domova.
Na míru zhotovený masivní jídelní stůl je doplněn celokoženými židlemi ve dvou barvách. Tento elegantní detail se objevuje také na barových židlích u snídaňového pultu.
Hlavní ložnici dominuje postel HARRY v broušené kůži s nastavitelným funkčním čelem, které umožňuje relaxaci dle požadavků klientů. Noční stolky z kolekce VENIZE v barvě champagne jsou příjemným šperkem celé ložnice.

Model: sedací souprava LUNA, stolek PRAG, koberec, doplňky, židle CHARMY a BRENDO, postel HARRY, noční stolky VENIZE
Místo: Kováčová
Rok: 2018
Dodavatel: MSJ WORLD COOPERATION, spol. s r. o.

 


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /data/5/5/558b928d-00c2-4770-8506-02ea957e1b73/msj.cz/web/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241