Zařízení interiéru Koliba, Hriňová

MSJ referencia Koliba Hriňová

Zařízení interiéru Koliba, Hriňová

Popis projektu: Třípodlažní administrativní budova v Hriňové byla navržena našim designérem s cílem poskytnout plnohodnotný pracovní prostor pro tuto rychle se rozvíjející společnost. Design založený na emocích byl hlavním motivem návrhu a později i realizace našeho rozsáhlého projektu. Dobré pracovní klima a pohoda vyzařující z příjemného ergonomického pracovního prostředí vede k lepším pracovním výkonům a kreativním řešením ze strany managementu a zaměstnanců společnosti, přičemž zdravé pracovní prostředí vyúsťuje do inspirativního prostředí, kde se stává práce koníčkem. Právě všechny tyto aspekty byly transformovány do návrhu s ohledem na potřeby této dynamické a moderní společnosti.
Realizace zahrnovala komplexní návrh interiéru v souladu s výchozí myšlenkou, výběr a pokládka dlažby a koberců, realizaci skleněných příček jejich polep a montáž protipožárních dveří a zábradlí, realizaci tapet a malování stěn, dodání a montáž interiérových dveří a příček na sociálních zařízeních, realizaci stínící techniky v podobě látkových rolet den a noc, a také závěsů black out, výrobu a montáž nábytku na míru do celé administrativní budovy, dodání koženého sedacího nábytku a látkových kancelářských křesel a židlí, navržení dekorací, výrobu a montáž loga, a také navigačních prvků na vstupní recepci.

Klient: Koliba a. s., hriňovská mlékárna
Místo: Hriňová
Rok: 2017
Návrh a realizace: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.
Designér: Mgr. art. Ivana Ďurčeková Moravcová, Ing. Juraj Ďurček

 


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /data/5/5/558b928d-00c2-4770-8506-02ea957e1b73/msj.cz/web/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241