Kompletní rekonstrukce a zařízení interiéru soukromého bytu

MSJ referencia Zariadenie interiéru súkromného bytu

Kompletní rekonstrukce a zařízení interiéru soukromého bytu.

Popis projektu: Cílem, a také hlavní ideou projektu rekonstrukce 3-pokojového bytu o celkové ploše cca 76 m2 bylo vytvoření kompaktního a celistvého prostoru vhodného pro užívání tří či 4-členné rodiny s použitím praktických materiálů v příjemných barevných tónech s ohledem na docílení dostatečného množství úložných prostorů a zachování vzdušnosti v interiéru. Celá realizace byla řešena ve středním standardu.
Návrh interiéru zahrnoval řešení komplexní rekonstrukce 3-pokojového bytu, zakreslení dispozice, návrh a modelování 3D modelů nábytku a prostoru, fotorealistické vizualizace interiéru 3D, a také výkresovou dokumentaci pro stavební a interiérové úpravy.
Realizace zahrnovala komplexní návrh interiéru v souladu s výchozí myšlenkou, výběr a pokládku laminátové podlahové krytiny, dodání barevného pigmentu na stěny, dodání a montáž laminátových dveří a zárubní, dodání a montáž atypových vestavných prvků včetně kuchyňské linky, a také dodání a montáž spotřebičů, a také sólo prvků. Realizace také zahrnovala dodání sólo nábytkových prvků, jako například sedací souprava se roztahovacím mechanismem, postel s úložným prostorem, jídelní stůl, konferenční stolek či židle. V neposlední řadě realizace zahrnovala i návrh a dodání svítidel v celém bytě, a také dodání a montáž stínící techniky – tedy záclon a závěsů.

Místo: Ružomberok
Rok: 2018
Návrh a realizace: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.
Designér: Mgr. art. Ivana Ďurčeková Moravcová, Ing. Juraj Ďurček

 


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /data/5/5/558b928d-00c2-4770-8506-02ea957e1b73/msj.cz/web/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241